HP-printer drukt niets af vanaf computer of laptop

Er zijn tal van redenen waarom uw HP printer niet werkt, dus het is verstandig dat u begint met de eerste beginselen, bijvoorbeeld controleren of er een foutbericht is of een waarschuwingslampje op de printer. Zorg ervoor dat er papier in de plaat zit, controleer of de inkt- of tonercartridges niet leeg zijn, of de USB-link is aangesloten of de printer is gekoppeld aan Wi-Fi.

Als het een systeem of externe printer is, probeer dan ook een USB-verbinding te gebruiken. We zouden zeggen dat sommige Wi-Fi-printers inconsistent zijn wat betreft hun associatie. Het verdient dus de moeite om uw printer los te koppelen en alle stekkers van het elektriciteitsnet waarmee het is verbonden, en dan Judas opnieuw te spelen.

Soms is de reden dat de HP-printer niet reageert, dat u een product hebt geïntroduceerd met een 'virtuele' printer en dat dit zichzelf als standaard heeft ingesteld. Wanneer u op Afdrukken klikt, wordt een record door deze virtuele printer gespaard in plaats van dat het archief naar uw fysieke printer wordt verzonden.

Hoe kies je de juiste printer?

Eerst open je het Configuratiescherm vanuit het menu Start.Ten tweede gaat u naar de optie Apparaten en printers, klikt u met de rechtermuisknop op de juiste printer die u wilt gebruiken en stelt u deze in als standaard. (Terwijl u daar bent, kunt u er ook voor zorgen dat de status van de printer is ingesteld opKlaar. Als dit niet het geval is, kan dit de oorzaak van het probleem zijn.)

Ten derde zorg je ervoor dat de juiste printer is geselecteerd in het programma van waaruit je afdrukt - je zou een optie moeten zien om uit een lijst te kiezen.

1.Eerst open je het Configuratiescherm vanuit het menu Start.

2.Ten tweede gaat u naar de optie Apparaten en printers, klikt u met de rechtermuisknop op de juiste printer die u wilt gebruiken en stelt u deze in als standaard. (Terwijl u daar bent, kunt u er ook voor zorgen dat de status van de printer is ingesteld op

3.Ten derde zorg je ervoor dat de juiste printer is geselecteerd in het programma van waaruit je afdrukt - je zou een optie moeten zien om uit een lijst te kiezen.

Krijg de beste online assistentie via het HP Printer Support telefoonnummer

Voor meer informatie over alle services die worden aangeboden door HP Printers of HP Printer die niet afdrukt, moeten gebruikers contact opnemen met de technici van het HP printerondersteuning snummer. Ze hebben een stel toegewijd personeel dat veel interesse heeft in het verspreiden van kennis naar gebruikers uit alle lagen van de bevolking. Hun technische vertegenwoordigers hebben naam gemaakt als het gaat om het verstrekken van nauwkeurige informatie over een reeks diensten.

originele bron



Comments

Popular posts from this blog

HP Deskjet 3721 instellen

Hoe de HP printerinstellingen te resetten?

Hoe de testpagina van de HP-printer uit te schakelen?